keyboard_arrow_right
Höga klackar

Gamla enda kvinna söker äldre kvinna 50 för relation hudiksvall

ut varje morgon i 46 dagar, när jag kom in efter powerwalken gjorde jag mina mag och rumpövningar! Den är alltid där, vardagens oinbjudne, obehagliga gäst.

Datorer: Gamla enda kvinna söker äldre kvinna 50 för relation hudiksvall

Det är ett ganska styrt liv när du måste åka varje dag till strålningen. Vi ringer då asih som kommer och tittar till henne Och konstaterar att höften har hoppat ur led. Ser inte fram emot det men ska verkligen försöka göra det bästa för barnens skull om inte annat. Glöm inte bort att stanna upp och lyssna lukta och bara. Och jag brydde mig inte. Jag såg hur tårarna började rinna nedför Saras kinder och vi kände att detta var bara ett dödens väntrum och vi var inte redo för detta vid denna tidpunkt. Han var ännu smalare och klenare och orkade knappt hålla upp kroppen i sin rullstol. Pappa är långt ifrån sig själv och behöver hjälp med mycket. Jag bodde på fel sida om skolan. Mennär vi kom till sjukhuset var S vaken och klar i huvudet, om än väldigt svag.

Videos

Jag visste det inte då, jag var 18, men det var min första nära träff med den här fula cancern vi hade inte setts på några år, jag tyckte det fanns så mycket annat att tänka på den gången. Så jag skickar ett sms till min granne, Anneli och undrar om hon vill hjälpa mig. Nu i efterhand kan man inse att han gick i en pillerdimma. Efter röntgen konstaterade man att cancern spridit sej till skelettet, ena lungan och lymfkörtlar (den vanligaste spridningen vid prostatacancer) MEN oxå till levern. En gång köpte han en bil. Tiden som följde var hemsk men jag fanns nära min mamma  för att stötta henne. Gråten höll i sig under kanske 10 minuter och därefter kände jag hur ett lugn spred sig medan jag joggade vidare.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *